Liker du å tegne?

Liker du å tegne? Også i år inviterer vi alle som vil, til å levere en tegning til vår store mønstring STREK 2021.

Til mønstringen i fjor, fikk vi bidrag fra over 80 mennesker – profesjonelle og amatører, unge og gamle.

Mange hundre mennesker var innom for å se alle bidragene på STREK 2020 – vi satser på at årets mønstring skal bli enda mer populær. I år arrangeres den i første etasje i Hammondgården, midt i Porsgrunn sentrum. Her er det mye veggplass!

Og alle teknikker er velkomne: Om du tegner med blyant, kull eller blekk, fargestifter eller til og med digitalt, så blir alle bidrag hengt på veggen.

NB: Eneste krav – du må være påmeldt for å kunne delta.

Påmeldingsfrist: 30. NOVEMBER

Send oss en mail til strek-at-porsgrunnkunstforening.no

NB: Husk å påføre ditt navn; vi behøver ikke ditt telefonnummer.

STREK 2021 er støttet av Schanke Eiendom. Porsgrunn Kunstforening er støttet av Porsgrunn Kommune.

Innlevering: ONSDAG 8. DESEMBER

Sted: Hammondgården, Porsgrunn

Utstillingsåpning: FREDAG 10. DESEMBER

Noen vanlige spørsmål:

Alle er velkomne til å bidra: Du behøver ikke være kunstner, det holder at du liker å tegne

Du kan godt selge bildet ditt; du og kjøper gjør opp dere imellom

Nei, vi behøver ikke se bidraget ditt før du leverer det

Vi behøver ikke din CV etc.

Vi har dessverre ikke mulighet til å hente bilder

Vi ønsker heller ikke bilder tilsendt pr. post