Camilla Debora Hus

SPACE TRIP

15. – 24. OKTOBER 2021 |  PROSJEKTROMMET


Velkommen til det ytre og det indre rom på Prosjektrommet.
I Prosjektrommet på Ælvespeilet åpner Debora Hus utstillingen Space Trip og i sal 2 arrangerer Grenland Jazzforum: Subjazz Space Edition. En magisk tilfeldighet.
Noen ord fra Camilla:
«Jeg er en kunstner født i Porsgrunn og oppvokst på Nybergåsen i Skien. Flere av 20-årene mine gikk til å bo i London, England. Der ble mye av tiden brukt til å studere Fine Art, mest på «London Atelier of Representational Art». De siste årene har kjærligheten for abstrakt kunst vokst og jeg bruker hovedsakelig teknikken kalt Fluid Art på maleriene mine. Dette er en teknikk som trollbandt meg fra første gang jeg gjorde et forsøk, og siden da har jeg lekt og utforsket denne teknikken og funnet min stilart. Jeg har tidligere stilt ut i Monaco, Madrid og Skien. Jeg lar meg ofte inspirere av det ytre rom når jeg maler. Universets fysikk er fantastisk spennende og ikke minst vakkert!»
Velkommen til utstillingsåpning
fredag 15. oktober kl. 19:30
Utstillingsperiode: 15. – 24. oktober.
Utstillingen holder åpent i Elvespeilet Mat & Vinbar sine åpningstider.

Etter åpningen ville det kosmiske det slik at det er konsert med Alwanzatar og Pluto & The Planet, som tar oss med på en ekstatisk reise der det ytre rom smelter sammen med det indre rom. Ælvespeilet, Sal 2. Konsertstart kl. 20:30. Arrangør: Grenland Jazzforum.

Mer informasjon om konserten finner du her – klikk

%d bloggere liker dette: