Jorunn Kjær

​Jorunn Kjær åpner sin maleriutstilling

THE REAL WORDS

i Prosjektrommet

Lørdag 3. oktober 2020 kl. 13:00

Enkel servering. NB: Korona-tiltak gjelder.

Jorunn Kjær

NB: Vi ber publikum utvise forsiktighet i disse korona-tider, og bruke kulturhusets utsatte desinfeksjonsmidler, samt å begrense antall besøkende i Prosjektrommet til maks 2-3.

Jorunn Kjær er bosatt i Skien, og har i mange år arbeidet med tegning og maleri. Fra 2017 – 19 gikk hun på Einar Granums Kunstskole i Oslo. Etter dette har skulptur som formspråk tatt stadig mer plass, men de to teknikkene er ofte i dialog med hverandre. Uansett materialvalg, er inspirasjonen hentet fra det eksistensielle og utfordringene vi møtet med hverandre. 

Utstillingen THE REAL WORDS består hovedsakelig av maleri. Mens jeg tidligere har jobbet mye med volum og dybde er uttrykket her mer abstrakt og flatt. Penselens pastose, fargesterke avtrykk avbryter det sarte, transparente laget av maling som flyter utover som myke skyer. Midt i det forenklede og ekspressive formspråket ligger en flørt med kontrastene i et detaljert og naturalistisk uttrykk. THE REAL WORDS kan betraktes som en skisse på hvordan jeg jobber med skulptur og billedkunst.

Mer om kunstneren finner du her

blikkgalleri.no


%d bloggere liker dette: