Prosessen ville ingen ende se

17.07 – 25.07 2021  |  Prosjektrommet 


Utstillingen «prosessen ville ingen ende se» vises i Prosjektrommet på Kunsthall Grenland.

Porsgrunn kunstforening har gitt fire kunstnere hver sin vegg i rommet, temaet er tekstbasert kunst. Utstillingen er prosessbasert, kunstnerne jobber direkte i rommet med utstillingen uken før utstillingen åpner.

Velkommen til åpning med enkel bevertning lørdag 17. juli kl. 14.00

Utstillingen er åpen i Ælvespeilet kafes åpningstider:

Mandag stengt

Tirsdag til torsdag: 11-18

Fredag og lørdag: 11-21

Søndag 12-18


Muga Fuseki

Instagram: @muga_onair

Muga was born and raised in Namur (Belgium). Very early influenced by graffiti, he moved to Brussels where he became very active in street art. Curious and enthusiastic, he tries his hand at different techniques: Stickers, stencil, graffiti, collage, screen printing, etc …

After living for a while in Marseille he moved to Norway where he now lives and works as a painter and muralist.


Hanne Dahl Geving

hannedahlgeving.com

Hanne Dahl Geving er en billedkunstner med base i Trondheim. Geving har jobbet med lyd, installasjon, video, performance, fotografering.

Hun har det siste året arbeidet med lydkunst i sitt pågående prosjekt, “I stemmenes rom finnes jeg ikke”. Dette er et lydverk satt sammen av fem monologer bestående av korte avsnitt og setninger. Monologene inneholder tanker og følelser knyttet til mat, kropp, selvbilde, selvfølelse og er basert på livet til fem kvinner med spiseforstyrrelser.


Processed with VSCO with f2 preset

Kristian Grønevet

gronevet.com

Designer med bakgrunn fra pønk/hardcore/skateboard-miljøet og den tilhørende DIY-estetikken. Han startet med å lage fanziner med skrivemaskin, saks og kopimaskin, laget omslag til demokassetter til lokale band og plakater og flyers for konserter.

Kristian har vært Art Director i Nordens største skateboardmagasin i 7 år, jobbet med store internasjonale merkevarer, og vunnet det høythengende DOGA-merket for design og arkitektur.

Som designer jobber han svært konseptuelt og systematisk, men benytter seg av algoritmer og eksperimentell teknologi for å skape det visuelle sluttresultatet.


Vilde Bjerke Torset

vildebjerketorset.com

Norsk kunstner med base i London, med kunstnerisk tilstedeværelse både i Norge og England. Arbeidet styres av et fokus på språk som materiale, spesielt i relasjon til visuell kunst. Hun har jobbet med tekst, billedkunst, film og performance og er spesielt interessert i språk som materiale og tekst som abstraksjon, i det asemiske og det tegnbaserte, det gestikulerende og det grafiske.

Tematisk er hun opptatt av språk i kontekst av neurologi, sosiologi og historie.

%d bloggere liker dette: