Medlemsvisning: Munch

Porsgrunn Kunstforening ønsker sine medlemmer velkommen til en spesialvisningen av den nye biografifilmen om Edvard Munch, i samarbeid med Filmsentret Charlie.
 
MERK:
Dette er en GRATIS visning for Kunstforeningens medlemmer – er du ikke medlem? Se informasjon nedenfor.
 
«MUNCH»
Filmsentret Charlie, Sal 5
Mandag 30. januar kl. 19:00
 
OBS: Det er begrenset antall plasser (kun 22 seter i sal 5) – førstemann til mølla-prinsippet gjelder! (Det er dessverre ikke mulig å reservere plasser, vær tidlig ute!)
 
«Munch» er storfilmen om en av verdens største kunstnere gjennom tidene. Ved å skildre fire definerende perioder i Edvard Munchs liv, gir filmen et intimt innblikk i et særegent og unikt kunstnersinn.
 
«Munch» er den første dramatiseringen som er gjort av Edvard Munchs liv på kinolerretet, og vil få æren av å åpne den 52. utgaven av Rotterdam Film Festival.
 
IKKE MEDLEM?
Du kan melde deg inn i Porsgrunn Kunstforening via VIPPS -det koster kun kr. 100,- pr. år (for alle) og gir fri adgang til alle foreningens arrangementer.
VIPPS-nummer: 566013

Publisert av Porsgrunn Kunstforening

Porsgrunn Kunstforening er en kunstforening og formidler av kulturelle aktiviteter, basert i Porsgrunn, Telemark. Foreningen har gjennom året en rekke tilbud til sine medlemmer: Foruten utstillinger, også konserter, foredrag og filmvisninger. Foreningen ble startet i 1957 og er en av landets eldste aktive kunstforeninger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: