Open Call – Tekstbasert kunst

Porsgrunn kunstforening søker kunstnere til en utstilling i juli 2021. Vi søker 4 kunstnere som jobber med, eller har lyst til å utforske, tekstbasert kunst. Utstillingen utformes på stedet, i prosjektrommet, og vises i juli 2021.

Vi søker kunstnere som ikke nødvendigvis har jobbet med tekstbasert kunst tidligere, men som er interessert i å utforske uttrykksformen.

Send en kort søknad med CV der du begrunner hvorfor du ønsker å være med, sammen med 5-10 arbeider du har laget tidligere. Alt samles i en PDF som ikke må overstige 8 MB. Du kan også legge ved lenke til nettside.

Som nevnt trenger ikke tidligere arbeider å være tekstbaserte – men i søknaden må du si noe om hvorfor du ønsker å utforske uttrykksformen.

Vi ønsker ikke at du søker med ferdige verk, det er ønskelig at kunstnerne jobber i rommet; du kan jobbe rett på veggen eller montere opp arbeider.

Utstillingen vil foregå i Porsgrunn, i Prosjektrommet, på Ælvespeilet kulturhus.

Søknad og henvendelser om denne sendes til:

monotekst@gmail.com

Merk eposten: «open call tekstbasert kunst»

Søknadsfrist 1. juni


Teknisk informasjon:

Rommet har 4 vegger (!) og hver kunstner vil få tildelt en egen vegg. Rommet er lite, ca. 4 x 5 meter, vanlig takhøyde, uten vinduer, men en av veggene har dør og et skap.

Prosjektrommet er et kunstnerdrevet visningssted og for dette prosjektet utbetales det et lite honorar til hver utstiller. I tillegg er det mulig å søke Porsgrunn Kunstforening om støtte til materialer. Vi kan dessverre ikke dekke reisekostnader og overnatting.

Prosjektrommet har korte utstillingsperioder. Det er mulig å starte jobbingen i rommet mandag 12. juli. Åpning av utstillingen er lørdag 17. juli og utstillingen står minst til og med søndag 25. juli. (Datoene kan bli endret, men perioden er fastsatt.)

NB. Det kan bli endring/avlysning på grunn av covid19.


Prosjektrommet er en del av Porsgrunn Kunstforening og dets faste galleriplass:

https://www.facebook.com/pokufo

Publisert av Porsgrunn Kunstforening

Porsgrunn Kunstforening er en kunstforening og formidler av kulturelle aktiviteter, basert i Porsgrunn, Telemark. Foreningen har gjennom året en rekke tilbud til sine medlemmer: Foruten utstillinger, også konserter, foredrag og filmvisninger. Foreningen ble startet i 1957 og er en av landets eldste aktive kunstforeninger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: