Medlemstilbud hos CEWE Japan Photo

Vi har gleden av å annonsere at PK for utstillingen KLIKK2021 har gjort et samarbeid med CEWE Japan Photo på DownTown i Porsgrunn, som gir 20 prosent rabatt på forstørrelser og rammer til utstillingen.

Vi holder for tiden på å trykke opp medlemskort til medlemmer. Følg med her og på Facebook når disse er tilgjengelige, og hvor-når du kan hente ditt kort.

Vi arbeider også med å utarbeide flere fordeler for foreningens medlemmer; følg med her fremover for nyhetsoppdateringer. NB: Du kan følge våre nyhetsoppdateringer ved å legge inn epost-adressen din på forsiden!

Praktisk informasjon

Alle bilder kan bestilles med henting i Porsgrunn eller printes ut direkte i butikken på Down Town.

Alle forstørrelser over 20×30 tar det litt over en uke å bestille (opp til 10 dager).

Mindre størrelser – 10×10, 10×15, 13×18, 15×15, 15×20, 20×20, 20×25 og 20×30 – kan lages øyeblikkelig på maskinene i Japan Photos butikk.

NB: Merk at dette tilbudet kun gjelder på CEWE Japan Photos butikk på DownTown i Porsgrunn, ikke på kjedens andre butikker. Tilbudet gjelder også kun i forbindelse med bidrag til utstillingen KLIKK2021.

CEWE_JapanPhoto_RGB

Publisert av Porsgrunn Kunstforening

Porsgrunn Kunstforening er en kunstforening og formidler av kulturelle aktiviteter, basert i Porsgrunn, Telemark. Foreningen har gjennom året en rekke tilbud til sine medlemmer: Foruten utstillinger, også konserter, foredrag og filmvisninger. Foreningen ble startet i 1957 og er en av landets eldste aktive kunstforeninger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: